Hakkımızda

Has Van Nakliyat evden eve nakliyat sektöründe 10 yıldır Van ve ilçelerine ve tüm Türkiye’ye hizmet vermenin gururunu yaşamaktadır .

uzman kadrosu ve son model araçlarımızla ve gerekli olan asansörlü araçlarımızla hizmetinizdeyiz, felsefemiz müşteri memnuniyetidir.

Has Van nakliyat olarak evden eve nakliyat (evden eve taşıma) ofis taşıma, şehir içi taşıma , şehirler arası taşıma, askılı tekstil taşıma , fuar taşımacılığı hizmetleri sunmaktayız.

Van ve tüm Türkiye’ye evden eve nakliyat hizmeti sunmaktayız.

Has Van Nakliyat geniş araç filosu ve tecrübeli eleman kadrosu ile Şehir içi ve Şehirler arası Ev-İşyeri nakliyatını en güvenilir şekilde yerine getirmeyi taşıma işlemini müşterilerimiz için zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlamıştır.

Van evden eve nakliyat 24 Saat tecrübeli elemanlarla hizmetinizdedir.

Hizmet felsefemiz müşteri memnuniyeti.

Verilen fiyatlar arasındaki anormal farklar kimi vatandaşlarımızı taşıma öncesinde düşündürürken, kimi vatandaşlarımızı da fiyatlardaki yanılgıya düştükten sonra taşıma sonunda düşündürmektedir.

Fiyat konusundaki tercihinizi nasıl yapacağınız hakkında biraz bilgi vermemiz yerinde olacaktır.

Esasında Van ilinde taşımacılık yaptıracaksanız yapmanız gereken Has Van evden eve Nakliyat ile irtibata geçmektir. Van dışında ikamet ediyorsanız taşımacılık ile ilgili gene Van nakliyatla irtibata geçebilirsiniz.

Sonuç olarak taşımanın sonunda müşterisini mutlu edebilen çok az sayıda firma bulunmaktadır ve biz Has Van nakliyat olarak en iyi hizmeti sunmaktayız.

Hemen Ara Teklif Verelim